Højvandssikring i praksis mod stormflod og skybrud

cropped-siolit-logo-11.jpg

Fortsat drift og rettidig omhu

Skybruddet over København i juli måned 2011burde føre til sikring af nøgleinstitutioner. Hospitalerne slap ikke for indtrængende vand. Mange steder var man få centimeter fra at hospitaler skulle evakueres, et opgave der ikke kan løses uden tab af menneskeliv og helt uoverskuelige konsekvenser. Private fik ødelagt store værdier, ikke kun materielt også uerstattelige familieklenodier gik tabt.

I 2012 var det i Aalborg, Svendborg og Odense skybrud der var årsag til alvorlige skader.

Stormfloden Bodil ramte i 2013 med voldsomme oversvømmelser store dele af landet. Livsvigtige funktioner var totalt ude af drift, tog blev standset, vigtige indfaldsveje til byen oversvømmet og utallige ejendomme fik stueetager og kældre oversvømmet. Mange huse måtte senere nedrives.

Disse hændelser har kostet samfundet mere end 10 milliarder, dette burde være incitament til at sikre vitale funktioner i samfundet. Erfaringer fra udlandet viser, at der er særdeles god økonomi i at udvise rettidig omhu, og sikre sig mod disse ofte voldsomme hændelser.

Siolit A/S har specifikke produkter der kan sikre fortsat drift.

Der er lovgivet på området i beredskabsloven, hvor det i § 24, klart siges at myndighederne lige fra ministerier, regioner og kommuner skal foreligge beredskabsplaner der sikrer samfundets ”fortsatte drift” under alle ulykker, katastrofer og krigshandlinger. For yderlig information, datablade, specifikationer og et uforpligtende møde kontakt Christian Jensen, Siolit A/S på Tlf.: 20192316,eller email: siolit@siolit.com

Kortet med havvand på land finder du linket til her, det viser om din ejendom kan være truet af en stormflod: http://fase2kort.klimatilpasning.dk/VisKort/SeaCoastal.aspx?baselayerdisps=Kort,Luftfoto&defaultbaselayer=Kort&overlaylayerdisps=Kommuner,Kysttyper,Kystbeskyttelse,H%C3%B8jvandsstatstik&overlaylayerstatuses=0,0,0,0&overlaylayerorders=3,0,1,2&disclaimer=5&maptitle=Havvand%20p%C3%A5%20land&metadatatab1=16&metadatatab2=17&metadatatab3=18&showdisclaimer=true&showlegend=true&showtoolbar=true&shownavigator=true&tilemode=tiled&showparameterselector=true&sce=1&per=2&eve=2&dynoverlaylayerdisps=Vandstand,H%C3%B8jdekurve&dynoverlaylayerstatuses=1,0

Vil du vide mere så kontakt Siolit A/S, Fuglebakken 43, DK – 5610 Assens
Tlf. +45 6471 1115, mobil +45 2019 2316,
E-mail:siolit@siolit.com, http://www.siolit.com, CVR: 19359581

 cropped-siolit-logo-11.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: